'

Friday, April 1, 2011

TOP 35 PESERTA CONTEST

Assalamualaikum ^^

oke , hai semua :) hari ni yana nak update pasal CONTEST lagi ^^
walaupon mood yana macam WADEPAK skunk ,
yana n adik still berusaha memilih TOP 35 ! ^^
mule2 nak cari TOP 30 je , tpi banyak sangat yang menarik , so , 35 la ye :)
memang lame gle nak memilih ni , hoho ~
tapi bile dah belek punye belek AKHIRNYA ~
nak taw tak ni TOP 35 ??
rilex dulu , hehe ~ bace ni dulu !
bile yana dah fikir masak2 n tnye pendapat kawan2 ,
yana putus kan TIADA UNDIAN
untuk mencari pemenang ! yana n kawan yang jurikan oke !
fuih ~ sume terbaik , tapi yana pilih yang TERBAIK ^^
pade yang takmasok top35 ni,jangan sedih2 k
cube lagi ^^

oke ni dye TOP 35 !
cepat2 ,cari pic anda ! ade tak ? hee ~


nak lagi besar klik pic atas tu !
still ta nampak lagi ?
pegi kat page bawah ni ! klik kat link bawah k !
LIKE lah sekali ~

> TEKAN SINI <

yana dah uploadkan pic top35 kat page tu ,
coz t senang untuk yana n kawan2 yana pilih kat situ je :)
ape2 hal , yana akan update kat blog ni n page ni ok !

oke , tahniah erk pade top 35 !
nantikan top10 plak ^^
byeee !


13 komens here:

Nyze 二ザ Crazee said...

wah2~
gambarnyze-chan ada di situ.
wootwoot~~
>__<

Alyaa Liyanna said...

hehe tahniah2 :)

Echa Ouch said...

ehh , echaa pun ade lhaa , maseehh awak :)

Alyaa Liyanna said...

same2 :) thniah !

Fara said...

wahh..termasuk dlm top 35 nih..moga ada harapan utk ku keperingkat seterusnya..tq..

Alyaa Liyanna said...

heee ~~ amin.. tahniah k ? :)

mya arissa said...

mekasih adik yana...me masuk top35..terbaek baju hadiah si dia...hope move next top10..hehe

Alyaa Liyanna said...

wah nice :) oke welcum ^^, gudluck !

LYA m@m@ ASYA said...

alhamdulillah....
posing dgn bunga raya blh tpilih ke top 35...

pemilihan ni melalui jumlah LIKE k??
blh x saya nk mtk kwn2 tlg like??

Hyun Ae said...

thanks yana..^_^

Alyaa Liyanna said...

Lya m@m@ ASYA : tahiah , tak lah , bukan memlalui like , tapi yana n kawan2 sendiri yang pilih , tapi if nak like pon like lah ,cume yang tu tak ambil kire :)

Alyaa Liyanna said...

hyun ae : welcome , tahniah :)

ceQ`Julia said...

yeahhh ceq'ju tersenarai...TQ..