'

Thursday, April 28, 2011

yeahh ! nak kucing tu !!

assalamualaikum :)

hye and hello readers :D sehat ? dah makan ? hihi
okey , yana tak bape sehat :C *emosi jek tak sehat ! huhuhu
coz yana TAK DAPAT matrik huaaaaaa T__T nak jugak !
hehe , tapi takpelah , dah takde rezeki kan :) 
congratulation pade sape yg dapat macam ecah n auni :)
hope yana dapat tawaran uitm nanti , aminn.

oke , hari ni yana nak cite pasal sicomel kiuttt miuutt ! <S
yana SUKA KUCING SANGAT SANGAT terutama , yang still baby , hihi
yana memang suke pegi usya2 google image  !
lepas pegi usya kat situ msti yana akan search cute cat
OMG ! bapak gile comelll pic2 kat situu , nakk satu kucing ! hihi 
jangan buang mase jom usya pic2 kat bawah ni
credit to uncle google  hihi

 hai , name saye kejora , miawww !

 
 name saye plak bintangg ! hihihi

 
 kami lahh kejora n bintang , witt witt 
* ta bole ta bole nak ngorat kami okee ! haha

  yang ni plak janet ! hahaha

oke dah dah tu je :) hahaaha
suka suki aku je bagi name kat depa :D
 comelll kann ?? eiiii gerammmmm ! 

hehe tu je kod nak updatee :D
tata bye byee byeee !

9 komens here:

mars mell-o said...

so cute =D meaoooooow

aliana azman said...

@mars mell-oyup2 :) hihi

♥sophie♥ said...

ALOLO,, FIE NAK NAK NAK ! HIHI

Myz Isya~^^ said...

a'ah. pndai2 la kejora & bintang ek. haha. cute >__<

auni musfirah said...

macam yana dah kucing tu. comel sangat. haha

aliana azman said...

@♥sophie♥ hehe fie asyik nak kucing yana je ta bolee :P

aliana azman said...

@Myz Isya~^^ ye lahh , kucing erlangga tak de lagi hihi

aliana azman said...

@Myz Isya~^^ ye lahh , kucing erlangga tak de lagi hihi

aliana azman said...

@auni musfirah ha ? macam yana ?? yana tak berbulu kat mukee ! hahah