'

Thursday, April 28, 2011

tak payah KURANG AJAR la !

suke hati aku lah nak rep or tak IM ko ??
bukan aku kenal ko pon ? dah tahu aku tak balas tu
maknenye aku BIZI or TAK NAK CHAT la hoiii !

tak payah lah nak MENTION2 name aku
tak payah lah beriye nak marah aku tak balas chat ko !
tak memundaratkan kesihatan ko n buat ko masok hospital pon,
tak habeskan duit n harta ko pon , poodaahh !

mesej2 member aku pon kadang2 aku tak terbalas
ni plak nak jawab soalan2 bodoh ko tuh ! tuihh !
kawan2 aku tak marah pon if aku tak balas ??
yang ko beriye sangat tu pehall makhlok??
ko sape , dok cerok mane ? baju saiz bape ??
aku tibai laju laju kanggg !
AKU KENAL HANG KE BEROK ?
YANG KO NAK POST2 MENDE BODOH TU ? 
 padan muke aku dah delete ko dari frenslist
bukan setakat delete ! tapi block sekali
benci tengok muke kao tu hish BENCI tahu tak !
bodosssssh ! mak bapak tak ajar hormat org agaknye

lu bikin wa panaaaaass ajeeee ! 
  
ko tahu tak aku bayangkan muke ko cam ape skunk ?
=
=
=
 = 
macam ni tahu takk !! herhhh !

* itu ade lah ayat2 yang inginn sangat saye bagi kat si monyet tu
yang tak tahu asal usul tetibe je carik pasal !
walaupon saye tahu dye tk kan dapat bace :) PEACE !


4 komens here:

Myz Isya~^^ said...

huishh...comel tu muke tu..

Ain_ Suke Senyum said...

HAHA lawak la yana . cute gak pic uh . sbr2 .

apik pehe said...

uikk..sabo2..hehe..gigi vavi tu mmg camtu ek?

♥sophie♥ said...

cool dear ! org yg annoying block jew ! tp before block kasik penangan kat dea dulu ! watchaaaaaa !