'

Saturday, April 30, 2011

award for follower ke 400

assalamualakum :D

hye hye hye , :P hari ni terlampau baik lah , nak bagi award . 
haha , nak bagi kat follower yang ke 400

 
haha comel tak comel tak ? credit to mr.google
yang dapat ni boleh ambik n simpan , hahaaha XD

oke , sape erk follower ke 400 tu ?? jom tengok n view !

 baru 400 wehh , boleh tambahkan lagi tak ? hihi

oke.. follower saye tu ialah
taraaa ~ CIK PIKO ^^

oke , jom terjah ke blog dye ;)
klik pic bawah untuk view blog dye
 
hihihi ~ hmm hadiah ape erk nak bagi ??
oke lah cik piko , yana offer diri untuk tolong editkan blog :P
full edit , termasok header n widget2 yang lain XD
cepat ye bagi respon dalam minggu ni jugak :)

kalau nak offer tu add fb saye oke :D
takpon email ke alianaazman@yahoo.com

oke tu je nak bitaw :) thanx for reading :D

2 komens here:

piko said...

wahh.. tekejut mak..!.. hehe.. tenxs yana..:)..

aliana azman said...

@piko
welcome XD hihi cepat add yana :)