'

Saturday, April 23, 2011

CONTEST SEHATI CWL & FARA

assalamualaikum and hello readers :)
 
oke , korang nampak kan cik pinky kat atas tu tunjuk ape ? 
yana join contest  hehe yana nak join nak join :))
yana nak join contest yang kat bawah ni^^

> klik banner untuk join <

contest ni dianjurkan oleh due kaka yang cun iaitu 
sis wanie and sis fara >> jom view blog mereka (:
yana di tag oleh salah sorang blogger untuk join contest ni
bile view tengok contest ape , nampak banner pink ! suke2 !
err tertarik taw tak ! ^^ hadiah plak memang , fuhh ! lumayan :)
hehe semoge dapat baju korea n shawl yang cun habess tu ! :)
oke sape nak join ? boleh klik banner kat atas untuk syarat2 nye

lagi satu , bile masuk contest ni , boleh kenal ngan blogger2 lain :)
sebab ramai yang join kan ? hadiah ? if ade rezeki , ade lahh :D

oke , untuk contest ni , kita perlu letak pic kita yang comel n single !
tak boleh couple2 or geng2 oke, single only hehe :D
oke , yana letak pic ni , ~~ tadaaa~~
* tapi tak tahu lah comel ke tak ? kire lulus ye , hihi

err oke or burok erk pic ni ? ~" tak pelah 
if ade rezeki untuk menang , ade lah kan kan ? :)
ade lagi 2 syarat belom buat ni , yang len sudah :D
banner contest yang kat sidebar tu sis wanie n sis fara boleh view 
dekat sidebar yang yana tu yang tulis  
BANNER CONTEST tu oke :)

oke lastly , yana nak tag pade 4 orang rakan:

oke , rase rase dah settle sume ni :) jom kite join ramai2 oke :D
selain tu jugak kan kan , korang boleh shopping kat blog sis fara !
oke view sini if berminat >> BUTIKPINKKU <<
RAMAI RAMAI SERBU JOMMMM ! HAHA
ni je nak update ! tata ,byee n byee ! ^^

p/s : yana suke join contest sehati cwl & fara ni coz simple n menarik 

8 komens here:

noyis gila kentang~~ said...

thanks dear amik tag.gud luck!!:)

Alyaa Liyanna said...

@noyis gila kentang~~ hehe oke , gudluck too (: thanx tag !

auni musfirah said...

yeah , tag dah diambil , i join :)

Alyaa Liyanna said...

join ramai2 :)

Hyun Ae said...

pic ni sweet lagi comel...ada chance menang ni,hehe...aminnnn....^^

Alyaa Liyanna said...

@Hyun Aehehe thanx :) aminn

CWL wanie LovelA said...

tqsm joined dear

Alyaa Liyanna said...

@CWL wanie LovelA welcome sis :)