'

Monday, April 4, 2011

TOP 10 CONTEST

Assalamualaikum :)



oke , hari ni yana nak umumkan 
TOP 10 CONTEST I LOVE RED
top ten ni dipilih oleh 10 orang kawan yana
5 boy , 5 girl ^^
setiap sorang yana suh pilih stu pic yang dorang rase paling MENARIK !
oke , pilih punye pilih n lepas abeh kitowang berbincang ,
dapat da lah 10 PIC TERBAIK ^^ !
kitowang pilih bukan berdasarkan jumlah LIKE KAT FB OKE :)
dah cakap awal awal kan ? TIADA UNDIAN
coz kesian pade yang lmbat tahu dorang tergolong dalam TOP ,
tak sempat nak mmpromote ! huhu
lagi satu tak adil bg yang tiada fb or jumlah frens dorang yang sedikit
berbanding frens dorang yang banyak kan kan ? ^^
tapi if nak like tu pon tak kesah :) boleh aje tok suke2 ^^
yang 25 yang len tu , terbaik gak , tapi yana kan nak cari 10 je,
jangan sedih2 anda tetap terbaik dalam 110 orang tu ^^
cube lagi okeyh :)
nak taw ke ?? nak nak nak nak ?hoho ~

ni dye top 10 contest i love red 
=
=
=

ade tak pic korang ? hehehe
ops , susunan pic ni , bukan ikot yang terbaik oke ,
ni main letak je ni ^^ 

nak lagi jelas , pegi page blog yana oke
>> KLIK SINI <<

haa , nantikan TOP 5 plak oke :)
top 5 SIS ZAARAH JASMINE akan pilih !
dye sorang je juri tuh untuk pusingan top 5 :P
oke , tahniah untuk yang terpilih! daa ~

7 komens here:

cendawanpink said...

hehee.. (^_^)
ade ade..
<3
tengkiuuuuu.. :)

Hyun Ae said...

alhamdulillah,thanks para juri..^_^

Alyaa Liyanna said...

cendawan pink n hyun ae hee ~ tahniah ye ^^

LYA m@m@ ASYA said...

alhamdulillah.. x snagka terpilih ke top 10 :-)

senyummmm... senyummmmm....
senyum... x perlu kata apa2...

Alyaa Liyanna said...

lya : hhehe , senyum lah ye ^^, tahniah !

Nyze 二ザ Crazee said...

Waaa..
Nyze-chan pun ada..
alhamdulillah..
pipi dah merah ni.hehe

Alyaa Liyanna said...

hehe , tahniah ye sis :)