'

Saturday, April 30, 2011

dah gune GMAIL ?

assalamulaikum :)

oke , saye nak tanye ni ? betol ke if gne yahoo ,blog kite kene delete ?
eishh , risaunyee ==" siyes , if kene delete lah kan
memang malas dah nak buad blog baru . haha :D
tapi meybe betol , dah kecoh skunk kan ?
kat BLOGGER BUZZ pon dah tertulis :)
tapi saye tak tahu lah , sekadar langkah berjage2 :D

oleh sebab tu saye cepat2 tukar yahoo >> gmail :D
sediakan payung sebelom hujan :)
bukan saye yang buat tapi auni ! haha ^^
yess ! berjaye , suke suke suke , thanx au au aunii :)

oh ye . memang banyak lah kan skunk ni
tutorial nak tukar akaun yahoo >> gmail o.O
tapi ade tutorial yang pening2 @.@ n panjang sangat2 !
pastu ade lagi problem ngn turorial tu
blog yang kite follow sume akan  HILANG !!

OMG ! memang penat lah if nak follow balik :)
so , saye suggest kan bagi sape2 yang tak buat lagi tu oke
yang dah buat just kene senyum tak perlu kata ape ape :)
haha , ayat tu dah makin femes sekarang kan :DD
oke oke jom , tengok tutorial kat blog kak yuhani ni
tutorial ni memang senang n tak akan hilang follower tu :D
tak percaye ? tak tak tak ? buad sendiri lahh :D
saye dah buat sebab tu lah percaye :)


oke , jom ramai2 gune gmail plak , asyik yahoooo aje !:P
hihi oke gudluck :) nak tahu lebih lanjut kesahihan berite ni
view sini >>>klik sini<<<

p/s : sape2 yang join contest aksi bersame tedybear , link peserta 
dah dikeluarkan sile check url anda di stickey post :)

 okelah tu je nak update , tata ~
 
 haha , jangan pedulikan model tak berbayar di atas :P



2 komens here:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

akak dah tau dah hik hik....dah tukar gmail pun...akak suruh adik akak si pyka rahmat masuk sini baca tutorial

aliana azman said...

@Fareha Rahmat (Bos Besar) huhu oke kak :) bagoslah dah tukar , kite tak tahu betol or tak kan? sebagai langkah berjage2 je :)