'

Friday, April 15, 2011

menang oh menang :P

assalamualaikum

hehe , ari ni rajen nak update sikit ,hihi coz ade semangat la
em , contest yang aku buat tu dah habess , hadiah pon dah bagi tadi
mesti bes kak nurul gayot lame2 kang , hehe !
hehe , saye pon menang gak =P contest !
walaupon juz dapat atopn consolation prize
tapi rase puas coz first time tu terpilih , hik3 !

nak taw ke contest ape ??
nak taw pegi atas tu oke >.<


yang no 8 tu huhuhuhuhu ! :P
yang name dihighlight ka tu top 6 n dapat hadiah
ni lak hadiah yang saye dapat


hehe kiut kan frame2 kat ats tu ? =P
thanx kak eB pilih sye ^^

oke lah tu jee nak update ! tata titi tutu


2 komens here:

-Nureen- said...

tahniah... nureen pon dpy jgk... comel sgt kan.. ;)

Alyaa Liyanna said...

@-Nureen- hehe yup2 , thniah gak :)