'

Monday, April 25, 2011

CONTEST : INNER TU SAYA PUNYA!

assalamualaikum
 
oke yana nak masuk contest lagi :) nak jugak !hihi
contest ni bestt ! kali ni yana di tag oleh kak hyun ae , thanx
contest yang yana nak join ialah :

CONTEST : INNER TU SAYA PUNYA!
contest ni anjuran kak zetty
mahu join jugak contest ni ? klik sini >>>tekann la<<
sume syarat-syarat ade kat sne bile anda klik di situ :)
 now , yana plak nak penuhi syarat2 tersebut

kak zetty nak suruh jawab kenape dye patot bagi yana menang ?
oke now yana nak jawab hihi :

sebab yana memang suke kumpul dan pakai inner .lagipon yana 
memang akan gune inner untuk pakai dengan shawl :) 
tambahan lak, yana tertarik n rase nak sangat2 inner tu
bile tengok pic2 hadiah kat blog kak zetty :P fullammakk
macam2 warne yang terang2 , alamak , memang teringin lahh :D 
sume cantik2 . yana suke pakai inner n shawl sebab nampak lebih kemas.

oke , ni yana nak tunjuk siket inner yang dijadikan hadiah

  erhh nak nak nak nak nak :P

oke , pastuh yana nak letak pic yang bertudung:)
tak de problem coz pic yana memang banyak yang bertudung ^^
yana nk letak pic ni 


tak tahu lah pic ni ayu or tak , huhu , try je lah :)
demi inner inner yang lawaaaaa tu peace ! hihi

pastuh yana nak tag :
ada dan ain

oke lah guys , jom join ramai ramai :)

due date : 07/05/2011


gudluck , byeee ! 

5 komens here:

Hyun Ae said...

wah,comelnye yana...^__^

Alyaa Liyanna said...

hehe thanx :) thnx gak tag yana ^^

muhamad hanif said...

ok.yang ni memang kacak tau ;)

mrs chenta said...

gudluck sweety =) thanks join! salam kenal ^^,

aliana azman said...

@mrs chenta welcome mrs chenta :) oke salam kenal ;D