'

Friday, April 8, 2011

holiday !

assalamualaikum
 

hey readers sume , semalam tak dapat online coz internet buat hal lagi
naseb baik pagi ni dye dah oke macam bese :) macam yang yana tulis kat titile entry tu , yana akan off blog selama 2 minggu ! holiday holiday , huhu  tapi maybe yana minggu depan dapat online lagi kot tapi jarang lahh , emm , pastu segale tempahan tu yana memang OFF SELAMA 2 MINGGU. hehe soryy , lepas 2 minggu boleh sambung lagi key :)

yana nak mintak korang tolong jage blog yana

heheee , boleh kan ? c(: tolong bagi dye makan ! hehee
ngarot sudaahhh aku ni . rindu ar kat blog ni nanti eishh2 ! T_T
huhu lagi satu yana nak mintak tolong boleh kan kan kan ? boleh lahhh
tolong ni senang je oke ? hehe untuk sape2 yg ade fb
tolong tekan button LIKE kat page bawah ni ,
boleh kan ? kat situ korang boleh gak promote blog korang 
n new update korang , yana akan terjah blog korang tu nanti :)
pemenang contest ILOVERED yana akan umumkan dlm 2 minggu tu nanti 
para top 5, yana cancel top2 , teros yana umumkan the winner
emm tu je kod nak update (: take care okey ! 
daaa ~ bye n bye . salam . 

* tibe2 nak jadi HOMESICK plak ni T__T
 

2 komens here: