'

Monday, April 25, 2011

Contest Blog Paling Gorgeous , Awesome!

assalamualaikum (:
 
hye readers (: ape khabar ? sehat ? kalau tak sehat 
cepat2 makan ubat , hihi!
oke hari ni saye nak masuk contest boleh ?sape rase tak boleh ?
sile datang jumpe saye and senaraikan 100 sebab kenape ? :P haha
em contest yang saye nak masuk n join tu adelah 
( scroll laju2 ke bawah, haha)

contest blog paling gorgeous , awesome !

 > klik banner untuk join <

comel kan banner tu ? esih geram , tu lah tertarik nk join :)
saye memang suke join banner comel2 cm gini ^^
oke , contest ni dianjurkan oleh adik scha ari yahya hehe
jom view blog dye , perhh comel n yang penting pink <3
tak caye pegi view blog dye n join contest ni, :) 

due date : 1 jun 2011

nak tahu lebih lanjut just pegi je klik banner di atas
kat situ ade syarat2 untuk join contest ni :)
yana dah penuhi sume syarat2 tu just yang ni belom ^^

 lastly , yana tag :

oke , gudluck guys (:


10 komens here:

Dayana AZ said...

blog secomel ni takleh ditinggalkan tanpa follow :D!

hee
with love,
Dayana AZ
www.herstoriie.com

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

malu nak join dgn blog akak yg huduh tu...sokong yana je la

Alyaa Liyanna said...

@Dayana AZ hehe thanxs :)

Alyaa Liyanna said...

@Fareha Rahmat (Bos Besar) blog aka pon lawaa lah , btw, thanx :)

CWL wanie LovelA said...

waa cantek blog dak cumel nie

Alyaa Liyanna said...

@CWL wanie LovelA hehe ,mane ade comlel , btw , thanx sis (:

Myz Isya~^^ said...

aku xyakin nak join. hihi

Alyaa Liyanna said...

@Myz Isya~^^ haha , try dulu (:

Scha Dayanti ♥ said...

thanks for joining my contest :3

Alyaa Liyanna said...

@Scha Dayanti ♥ welcome :)