'

Thursday, April 14, 2011

the WINNER of contest

assalamualaikum .

bape hari erk dah tak update ?? hehe sori2 :) busy plus malas ^^
oke , nak update ni pon coz nak umumkan winner CONTEST I LOVE RED
sory keyh buat korang tertunggu - tunggu !
hehe , memang susah sangat nak pilih pemenang nye !
then , pilih punye pilih , akhirnyeee ...
dengan ini yana umumkan pemenang contest ILOVERED
 jeng jeng jeng ( bunyi drum )

 

pemenangnye ialahhh

=
=

=

=

=



keputusan adalah muktamad . tiada bantahan !
sape ade bantahan , sile jumpe saya dan berikan 50 sebab kenape ? hehe
kepada cik cendawan pink sila inbox ke fb saya 
dan bagitahu mahukan topup line ape :)
sebelom jumaat mggu depan , TQ

oke tu je nak update , tahniah kepada pemenang
yang tak menang , cube lagi ^^ 

9 komens here:

Nyze 二ザ Crazee said...

wuuuwuuwuuu... tak menang..

anyhow, congrats to the winner..
^__^

εïз mummyHaza εïз said...

congrate...

Myz Isya~^^ said...

tahniah2. thank Q spe yg jdi juri~^^. hehe

Myra Jay said...

Tahniah tahniah:)

Alyaa Liyanna said...

@Nyze 二ザ Crazee hehe , nnext time cube lagi ye sis :)

mars mell-o said...

dah ada winner yeee hehehe

cendawanpink said...

hehehee..THANKSSSS..!! (^_^)

tengkiu sume.. :)
xsangke leh menang..
yg len comel2 belaka..
thanks again.. :D

mariah_smile said...

tahniah wat cendawan pink..

cendawanpink said...

@mariah_smilethanks mariah..

thanks sume..
thanks tokey kontes..
thanks kwn tokey kontes..hik3..