'

Sunday, April 24, 2011

thanx sis zaarah jasmin

assalamualaikum and hello (:

 

oke oke , pic atas ni tak ade kene mengene langsong ngan topik entry kali ni haha. pic ni pic yana n my gedik kazen , ielaa
gedik je lebihh letak pic atas tu ! nak bagi cik ieyla bangge jap! :P
entry kali ni yana nak cite pasal nuffnang (agak segan nak bercerita)
tapi sebab boring sangat n tak tahu nak cite pasal pe , cite je laaa


semue orang kenal logo atas tu kan ?mesti tahu
tu lah logo bank sesetengah blogger. hihihi
yana je baru nak kenal n tahu mende tu ! (agak kuno) 
jangan lah gelak , tahu lah korang dah pro bab2 ni :) huhu
ala , yana ni blogger agak baru lahh baru 4 bulan join blog ni .
mule2 yana pelik gakk apsall lah banyak betol mende ni kat blog orang ?
salah satu nye blog sis zaarah ! then , yana pon teross tanye dye , hihi!
then , dye dengan baik hati nye , story lah kat yana pasal mnde ni
n dye gak ajar macam mane nak buad :P ksiann dye yana tnye mcm2
thanx sis , ilove you so muchh ! haha muahh3X

so , boleh tak boleh tak (buat muke comel n kesian)
klik iklan nuffnang yana tuu ,sure yana klik balik kat nuffnag korang tu

hehe ,iklan nuffnang tu , yana letak kat sidebar yana yee

haha , beriyee je nak printscreen bnde ni :P haha
sajee je lah nak panjangkan entryy , tak pe kannn ?
yang penting korang just klik je iklan tu , then tak payah buat ape2 , 
dapat pahaleeeee ! :) if sape2 nak suh yana klik ?? jomm2
baik hati ni nak klik , bagitaw yana , then tinggalkan url blog korang (:

adik : hek eleh , tak kan mende ni pon ko nak update ?sume orang tahu lahh
yana : suke hati lahh , haha , tengah xcited ni :P
haha , tadi tu iklan je antare yana n adik (menyemak je dye)
bagi sape2 yang tak penah join n tak tahu pasal nuffnang ni
bleh pegi kat sini >> klik sini<<
oke tu je nak update malam ni ,byee n byeee !



11 komens here:

Hyun Ae said...

akak klik nufnang awk yer..=)

Alyaa Liyanna said...

@Hyun Ae yeahh ! thanx sis comel (:

MissSyarniFarida said...

yana, syarni dah klik ;)

Alyaa Liyanna said...

@MissSyarniFarida oke , thanx syarni (:

mars mell-o said...

your welcome yana =) nice entry hehe

Alyaa Liyanna said...

@mars mell-o hehe , yeahh ! sis da bace :P

Alyaa Liyanna said...
This comment has been removed by the author.
Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

welcome to the club

PuTRi TeDDy said...

yana..akak pun tak reti nuffnang tuh
penah terlintas nk wat tp tak buat2 pun heee!

Alyaa Liyanna said...

@Fareha Rahmat (Bos Besar) hehe thanx kak (:

Alyaa Liyanna said...

@PuTRi TeDDy hheehe , jom lah buat , pastu klik nuffnaang yana , jangan lupe , hikhikhik