'

Wednesday, April 6, 2011

!!! CONTEST STUDY CUN !!!

assalamualaikum
 
oke , hari ni yana nak join contest
''CONTEST STUDY CUN'' anjuran shikin dan seyra 
nak join gak ? tapi contest ni due date nye hari ni
tapi sempat lagi if nak join coz contest tutup pukul 11.59 malam
sape sape yang rase nak join gak klik banner kat bawah ni
cepat2 sementare peluang masih ade , heehe


pic yang yana taruhkan ialah  :


 caption : pic ni time bulan puase tahun lepas ,
mase ni kami prepare untuk trial spm 2010
location pic ni , kat rumah yana sendiri . 
baju biru : fazril , baju hitam : aepul , baju hijau : aisyah 
and yana yang baju merah tunjuk peace tu ,
huhu . time ni kami ngah study math 
alhamdulillah kami dapat result spm yang baik dlm subjek math :)
thanx for cameragirl :nurul nabila ^^, tengah2 syok stadi ,
tbe2 dye datang bawak kamera, dorang sume ni malu kot nak tunjuk muke 
hak3! yana je tak maluuuuuuuuuu walaupon ngah serabai

now , yana nak tag :

go0d luck guys !
daaa ~

1 komens here:

shikinbudakbaik said...

check dear..thanx join contest kami..busy nak final sem exam..sbb tu blom smpat nk update nama kamu~~
good luck dear..