'

Tuesday, April 26, 2011

new header :)

assalamualaikum 

 

sila bagi kami berempat memperasankan diri sebentar. PEACE ! :D
hehe , oke bukan gambar tu yang penting skunk
jangan hiraukan model model tak berbayar itu hihi :)

oke , sebenarnye hari ni saye nak cite pasal tajuk tu :P
ari ni berjaye gak ! nak wat transparentkan pic , yeppiii !
ahhaha kecoh je , orang lain dah lame dah tahuu :P
jangan dok kutok2, sepakk laju laju kanggg ! hihi

sebelom ni law saye buat header juz reti gune
gambar karton karton yang comel comel jee 
now , dah pandai gune pic sendirii , 
thanx ain tolong yana :)) pertolongan dihargai :)

walaupon tak berape nak lawa sangatt kan kan kan
tapi puas hati la kot sebab first time buat :P
eh tak perasan new header tu ?? scroll balik ke atas ! hihi
taw burok , jangan kutuk T__T

oke yang ni lak header lame lame lame

 
 haha bye bye old headerr :P

oke lah tu je kot nak update :D
tata titi tutu :)

p/s boleh bagi yana derma kat sidebar tak ? hehe 


7 komens here:

Myz Isya~^^ said...

hehe...thanks

shasha said...

cemane nak edit pic cantu ek ? mule2 na cut image gune ape ?

Alyaa Liyanna said...

@Myz Isya~^^ welcome :)

Alyaa Liyanna said...

@shasha gune photoshop :)

MissSyarniFarida said...

cantek ;)

mars mell-o said...

nice header..yana dah ada photoshop skng hehe

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

cumelnye header baru yana..