'

Thursday, April 7, 2011

new header for me (:

assalamualaikum w.b.t

hey kawan2 ,akak2 , abang2, adik2 dan pakcik makcik sekalian :) wahh sopan nye aku hari ni , hehe ni sebab baru je mentelaah entry sis syafeika edora ni , yana suke bace blog dye , tak tahu lah nape maybe sebab banyak entry yang bergune kot (: entry yang yana bace tu ialah 
BLOG YANG TIDAK DIGEMARI PEMBACA

korang nak bace gak ? law nak klik je kat sini >> sini sini <<  yana nak try lah tips2 tu .oke , tu iklan je . hehe , sekarang kite berbalik plak ngan tajuk entry yana tu . yana buat header baru . ye lah , asyik buat untuk orang je , nak lah tukar gak .hoho.eh ? tak perasan header yana tu ? oke2 scroll balik ke atas ,hehe tatap puas2 okey :P header baru ni lagi nampak simple kot dari yang lame coz yana rase cam serabot je yang lame tuh , tapi if boleh yana nak mintak pendapat korang sume bace mane lagi okey header tu, yang baru or lame ,
ni yana tunjuk pic baru n lame okeyy :) sila hayati lagu kat blog ni dulu ! huhu
ni header yang baru
ni plak header yang lame



haha , lame or baru erk ? emmm :) oke lah .. tu je nak post tok hari ni , ops cop ! KEPUTUSAN PEMENANG CONTEST I LOVE RED tu masih dijalankan , harap bersabar ye :) 

p/s : errr !tension nak online facebook malam ni , lembap, internet down !



5 komens here:

syafeika edora said...

alala..cumilnye dia..hehe..trimazz promo akak kt cn,hehe..btw, header bru tu ag cumil.. ske.. >.<

Nyze 二ザ Crazee said...

pretty header..
^__^

Alyaa Liyanna said...

@syafeika edoraHEHE welcome sis :)

Alyaa Liyanna said...

@Nyze 二ザ Crazee thanx :)

Alyaa Liyanna said...

@Nyze 二ザ Crazee thanx :)