'

Wednesday, April 27, 2011

contest blog paling WONDERFUL

assalamualaikum 
 
hye readers (: oke , hari ni saye nak join contest
saye nak join contest :

contest blog paling WONDERFUL 
> klik banner untuk join <

contest ni dianjurkan oleh cik nadia johary
sape sape yang nak join jugak boleh klik banner kat atas tu oke ?
lawa kan banner tu ? cutee sajeee , hihi !

now , nak cite siket pasal blog kak penganjur ni ^^
saye rase cik nadia @ dhia ni suke kpop coz
tengok lah header kat blog dye :P hihi
ade jejake hensem dan dekat sidebar pon ade pic tu :)

selain tu gak , blog cik dhia ni berbackgroundkan bunge2
sesuai lah dengan cik dhia yang look ayu n nice 
kat blog cik dhia jugak ade banyak tips2 , tutorial ,
and banyak lah segmen2 seperti novel , perfume n anything :)

oke sape sape nak tahu lebih lanjut
view saja blog cik dhia . tekan bawah :)


now saye nak tag pade 5 orang blogger

DUE DATE : 15 MAY 2011

oke lah gudluck guys :)

4 komens here:

Myz Isya~^^ said...

hihi

Alyaa Liyanna said...

@Myz Isya~^^ haha gelak plak :P

Nadia Johary said...

Thank you sebab join contest ni,..good luck and all the best! XD

Alyaa Liyanna said...

@Nadia Joharyoke , welcome :D