'

Thursday, March 31, 2011

CONTEST DITUTUP

Asslamualaikum ,

  >  klik pic atas <

oke guys , bertemu kembali kite kat blog yana ni :)
yana update ni coz nak bitaw kat korang sume ,
CONTEST I LOVE RED dah pon ditutup dengan rasminye , hee ~
sebarang penyertaan lepas ni , dah tak dikira okee
sori keyh pade yang tak sempat tu , yana dah bagi sebulan kan tempoh ??
takpe , next time yana try buat contest lagi keyh ^^
____________________________________
pade sume2 peserta yang join contest ni ,
sile check name anda di sini >> tekan <<
pastikan tiade kesalahan name or url ,
if ade , inform yana dengan kadar yang segera okey ^^
bagitaw name n no bpe .
____________________________________

fuihh ~ peserta yang join semuanya 110 orang
agak ramai , tak sangke plak boleh ramai cmtu ^^
memang susah nak cari pemenang coz sume oke !
n yana terpakse ambil mase yang agak lame untuk pilih ni
sori ye , coz skunk yana agak bizi , maklumlah lepas result ni kan ^^
tapi , yana gak akan suruh sis jasmine n kawan2 untuk jurikan
mule2 , yana akan pilih 50 orang yang terbaik,
 lepas tu , yana akan inform kat kowang sume ape yang akan berlaku
maybe yana akan bukak undian ,
so pandai2 lah peserta nak mempromosikan diri kowang :)
gudluck k sume ! 

oke tu je , byee !



6 komens here:

Zaiya said...

saya bernombor 63.. hehehe

mars mell-o said...

hehe cool

Nyze 二ザ Crazee said...

Mine is Nyze, No. 76
Bila tekan, page not found. huhu.
nyze-chan bagi link lagi

http://www.nyzecrazee.com/2011/03/contest-i-love-red.html#axzz1IBMucIhw

Alyaa Liyanna said...

oke nyze , thanx the info

anisahsofiah said...

salam..

rasanya xperlu buat undian kot..

lebih bgus kalau pganjur yang pilih :)

Alyaa Liyanna said...

owh okee :) thnx for the suggestion ^^