'

Sunday, March 13, 2011

free header n cursor untuk korang (:

Assalamualaikum ^^

haa , yang ni ade heppynews for korang (: haha , hepii ke ??
oke lah , dah bace kan title post aku tu ??
FREE HEADER AND CURSOR UNTUK KORANG ^^
aku nak wat amal sedikit , hehe ,
thanx pade2 sape2 yang dah tempah header kat aku tu ,
tak sangke dpt sambutan yang memberangsangkan , haha
ramai plak yang add FB aku tu ^^
oleh sebab tu , sekarang ni , aku off jap kedai aku tu ^^

aku offer sape nak tempah header or cute cursor
free je , jangan risau :)
berminat ? macm mne carenye nk tempah ? simple je
aku mls nk pening2 kan pale korang tu ^^

sape2 nak tempah header , add fb aku ni

coz senang kite nak bincang2 korang nak yg cmne
korang nak pic cmne ke , kaler cmne ke ??
----------------------------------------

yang nak tempah cursor plak , boleh tinggalkan kumen kat entry ni
or nak add fb pon boleh , if nak private sket :)
kat SHOUTBOX tak dilayan yee ! hee ~
korang ckp je nak cursor pic ape n nak tulis name or tak oke,
if nak tulis name , btaw lah nme pe korang nak ditulis tu

untuk memudahkan korang , korang follow lah blog ni ,
takot ade pape maklumat untuk sape2 yang tempah tu
aku akan follow dye balik oke :)

contoh !

ni contoh header yang aku buat .

kat bwh ni plak contoh cursor oke ,
pic tu pon boleh tukar

comel tak ? hee ~ banyak lagi yang comel taw
ni juz contoh je ,

oke lah , contact me if berminat ^^
byeee !

by : ALIANA AZMAN
____________________________________

NEW UPDATE !!!!

SEGALA TEMPAHAN SILE ADD FB YANA
OR IF TAK NAK ADD PON KENE MESEJ KAT FACEBOOK YANA OKEYH ! ^^

>TEKAN SINI TO MY FB<

23 komens here:

Siti Nurmaya @ Mya Nurmieyana :) said...

ala ! yeke~
nk tempah headerrr kt awk...
tp kte baru je deactive fb kte... hmm.. :(

Alyaa Liyanna said...

x pe , tggalkan kumen kat cni pon boleh (:

Siti Nurmaya @ Mya Nurmieyana :) said...

hihi ! tq... ok...

ok~ kte bru je dlm blog ni..
so , kte mmg blurr tahap gaban psl blog ni..
haha~

so,mntk tolong awk wat kn header~
x kisah la cam ne..
asalkan nmpk sweet~

"st0ry m0ry cik Mya"
lps tu letak pic yg nmpk sweet~
n website blog kte~
hihi~ lalalal..

x pe ke? boleh ke?

syana mizwateva said...

nk cursor free...hehe..

~~ytazzizzaty~~ said...

nak tmpah baju b0leh??? hahahah

Siti Nurmaya @ Mya Nurmieyana :) said...

huhu~
tp jap ek..
link blog kte ni tau

http://mayagadis.blogspot.com/
bukan
http://obsesimaya.blogspot.com/

hihi, ok email kte :
mya_maya91@yahoo.com

mya arissa said...

me nak cursor blh tak???=)

Alyaa Liyanna said...

boleh2 (:

Aiza Gotchaa ! said...

nak nak ! comel laa :)

nurul said...

nak cursor bleh?

nanie fiee said...

dear , i nk jgk..boleh ? hehe. and lg satu..bckgrnd ni lawa la..buat sendiri ea ?

. n a s h a n u r . said...

salam. nk cursor ley x?? ske sgt2, comel la.. :)

Ain_ Suke Senyum said...

Wah saya pn nk jugak ,xp ni kene byr ke ?

Ain_ Suke Senyum said...

sy nk header yg cute leh x wt an ?

AniEs said...

nak cursor free b0ley x?..xpndai nk bt sendiri even da byk kali try...
klw leh,free curs0r name "ANIES"...thanx...=)

zulaikha layqa said...

ee!!! shantexx lha ,,, teringgi nyer ,,,, na jugkk lha ,,, bolea ta ?? hhhe header ,, n cursoo ,,, lwa ,,, gile !!! top 1 lha !!!

zulaikha layqa said...

hehhe shanteexxx snad2 ,, na jugkk bolea ta ?? header n cursoo ... huk3 ,,, comel3

SUE AMIERA said...

comeynye cursor...nak gak lew....

mya arissa said...

nk jge blh??already add u in fb..

Alyaa Liyanna said...

boleh , tapi sape2 yang nak tu , boleh tak bitaw kat fb yana ?? coz kat sini susah nak confirmkan :)

Nurul Husnina Izzati said...

saya ambil header awak ye :) tq !

Fatin Shafini said...

nak tempah header dan corsur (:

A GiRl NaMeD NiA! said...

Salam.Sy nak tempah header dan cursor boleh?Bile bole dapat? Fb bole bg name x?