'

Wednesday, March 23, 2011

result saye ? hehe

Assalamualaikum:11:

fuih , dekat seminggu dah tak online:x: bengang :r:
sakit hati , line internet bodoshh !!!:14: haha
lame aku menanggung rindu taw :w: :x:

hari ni 23 march 2011 ,:face51:
hari yang ditunggu2 tunggu oleh calon spm 2010 dah pon tiba !:face53:
err , maknenye , result lah kan ??:face43: hehe
pagi tadi , aku tine2 je bangon awal ,
memang takde nafsu langsong nak bangon lambat ,
pastuh , perot , tekak ni tak sedap rase je:face32:
bape kali ntah keluar masok toilet tu nak tunggu kol 10.30 am:face30:
tunggu punye tunggu , sampai gak detik yang memang seram nak mampos:face29:

result saye ? hehe , malu lahh:face50:
err , boleh lah , yang penting CAPAI TARGET kan ?:face15:
oke result sayeee
treng treng treng trengg
5A2B2C1D
ape ? tak oke ? haha , maybe:face60:
tapi bagi aku oke lah , aku bukan beststudent pon , bluerk !:face50:
yang D tu addmath , memang aku tak penah lulus pon sebelom ni , haha
oke , tahniah lah ye pada kawan2 yang dapat result the best ! :face39:
aku nak ucapkan tahniah gle kat bff aku
siti aisyah ! jeles doe ngn ko ni !! haishhh !:face50:
dye dapat 9A1B B= addmath !
sayangg ko lah haha :face18:
:face15:terharu cepat !
ni aku nak tunjuk pic dye ,
kawan saya comel kann ?? hehe



peacee !:face20:
k lah , byee byee byeee :67:

by : ALIANA AZMAN:95:

5 komens here:

HAJAR hasan said...

congrats dear~ 5A kre hebat lah. alhamdulillah. ;)

Alyaa Liyanna said...

thanx :)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

congrate yana...okla tu 5a..

mya arissa said...

tahniah!!

cendawanpink said...

whooaaa..congrats.. (^_^)
apply sume and make sure pilih course yg betol2 tau.. :)
gudluck for ur future..