'

Monday, March 14, 2011

sape like , aku remove ^^

Assalamualaikum :11:

hye korang korang and korang :r:
oke , aku rase ni post yang ke tige untuk hari ni haha:face18:
korang tak suke ? ish2 ade saye kesah ke :128:
bukan pe , aku nyampah lah ngn FACEBOOK sekarang ni , hurm :x:
lembat lembap late n sewaktu dengan nye :face53: benci doe :119: huh ,
oleh sebab tu , :w:blog la yang jadi mangse kan :120: hehee:face11:
oke , aku nak cite ni , :face64: tadi aku saje2 update status aku kat fb tu

aku aje je nak remove friends coz banyak sgt pon serabot:face53:
so :f: aku taip la , macam yang kat gmbar kat bawah ni :face51:


haha , tapi kan nape eqah tu like gak ? :face60:
betol ke dye tak suke aku ? :face59: sedihh
tapi aku dah cakap , spe tak suke aku remove je :face44:
so :r:tata titi tutu la ye :86:
wat ape nak frens lagi if :22: suke
hurmm , sekarang aku menanti lagi sape yang bakal diremove :f:
cepat lah LIKE ! biar siket je tinggal frens aku tuh
tak kesah pon:95: hahaaa:q:
oke lah guys ngntok lah ! :face43:
esok plak ye
bye bye bye !:t:

by ; ALIANA AZMAN:95:

1 komens here:

Atsuko Ichirou said...

wa...
nak buat cmtu jugak le....
pren request dah smpai 134 org...mls nk apprve... xknl pon...huhuu