'

Thursday, March 3, 2011

"1st GA - I Lurve My Mum So Much..."

Assalamualaikum ^^

hari ni , yana nak masuk contest
" 1 st GA - I LURVE MY MUM SO MUCH "
anjuran

nak join gak ? klik kat banner kat bawah ni

syarat2 contest ni ade kat situ k :)
oke , tujuan yana nak masuk contest ni , coz contest ni menarik ^^
I LURVE MY MOM SO MUCH
semua org sygkan mak dye kan ? macam yana gak :)
yana sayang mak yana coz  dy dah banyak berjasa dan berkorban tok yana

oke , banyak sgt PENGORBANAN mak pade yana
salah satu nye yang yana tak kan lupe peristiwe masa yana FORM 1, 2005
tahun tu , first yana masuk hostel , kanak2 lagi time tu , hehe ^^
cte ni start ble mase tu musim demam , memang ramai la yg kene demam , termasuk yana gak :(
malam tu , time yana kat hostel , yana kene demam terok , memang menangis2 la (manje) hehe
then , warden col parent yana , mase tu nak dekat pukul 12 ( kalau tak silap) coz yana meracau2 
kebetulan time tu , mak yana pon rupe-rupenye demam gak 
tapi bile dpt col dri warden , dye dtg gak ambik yana mlm tu.
skul yana time tu SMK ,CLIFFORD, LIPIS , sebelah je ngn HOSPITAL LIPIS
ble dah parents ambik yana dari hostel , dorang bwk g hospital , kat wad kecermasan
suhu yana time tu , memang tinggi lah ,so , yana kene tahan wad
mak la yang teman n jage yana time tu,
walaupun dye demam gak , tapi dye stil sbr kerenah yana
uruskan makan minum yana , walaupun yana taw dye pon cm tak larat
lepas yana makan ubat , yana tertido , 
esok tu , ble yana bangun dri tido , yana tengok mak pon tido smbil duduk kat atas kerusi tepi katil yana
( kesian nye mak time tu ;( dye pon demam tapi still nak jage yana
thanx pade mak n abah coz ambik berat pasal yana ^^
yana tak kan lupe pengorbanan yang tu

MAK , ANGAH SAYANG MAK SANGAT2 ^^
 oke , bawah ni yana nak tempelkan pic yana ngn my lovely mum :)


sweet tak kami ? hehehee

oke , pastu , yana nak tag pade

oke , gudluck guys ^^

4 komens here:

LurvelyAmiera said...

msuk blog nie agak tergugat iman tgk strawberry tue..nyum2x..dah sggah jgak tgk entry..mekasih join..(^_^)gd luck tau..

Alyaa Liyanna said...

thanx :)

Dekcik said...

sweet sgt..
suke pic 2..

Alyaa Liyanna said...

HEEE ~ THANX :)