'

Monday, March 14, 2011

kenape FACEBOOK lembap ??

assalamualaikum

hyep , dah due hari kan aku tak jumpe blog aku ni :)
euwww ~ rindu rindu 011 Pictures, Images and Photoshuhu
aku baru je balik dri holiday with my family , so awesomee ^^ bez gilak taw !!
bertambah bez bile kazen2 aku pon join. fuuhh meriah babeng larhh ..
memang seronok sangat2  paling bez ,bile aku  men race kereta .,
haha , baru dapat lesen , dah over2 nak race pulak ! hee ~  

oke , sampai rumah semalam dalam kol 12 ,
sampai rumah , kami teros cari katil ! haha
memang rase bahagia sangat dapat golek2 atas katil tu puas rasenye tido ^^
ikot kan hati ni , memang nak terkam ke laptop dah ,
tapi tak larat dah , teros tido
tido pulak , aku mimpikan result spm , huuu takodd >.<
tapi tak pelah redho je lah dapat bape t , ahakz !1

malam ni baru lah berpeluang nak hadap lappy tercinta ni
memang brkobar2 lah nak online , huhu
tapi !! aku menyampah tol !!!
asal FACEBOOK lembap haaa ???
erhh geram doee !! macam siput ! ish !
aku nak upload gambar.. tapi lemabap sangat !!
dah ramai yang wat aduan pasal ni ? ish , tak syok tol  !!

nak facebook macam dulu , wall dulu
dulu facebook memang bez sgt2
takkan facebook nak jadi cam myspce dah


bluerk !! tak sukeeee =.="

oke lah , tatata titit tutututut

by : ALIANA AZMAN

4 komens here:

Gimi said...

FB betul2 nak tutup kut..

~~ytazzizzaty~~ said...

bt0i2.......lmbap nk mmp0s....bngang!!!

~~ytazzizzaty~~ said...

hak3..........lmbap nk mmp0s.......bngang gila~~~

Alyaa Liyanna said...

yupp , sangat mmboringkan ! huh !