'

Wednesday, March 2, 2011

contest " MATA BULAT ! "

ASSALAMUALAIKUM ^^

haip korang , hari ni yana nak masuk contest lagi ^^,
tak suke ? haha , lantak lah , dah hobi yana nak masuk CONTEST  :p
menang or kalah , tu cte lain , yang penting , kite cube kan ? :D

oke , contest yang yana nak join ni ialah 
CONTEST " MATA BULAT "
contest ni SIS DEEBA yang anjurkan.
yana suke tgok org mate bulat , tapi mata yana tak bulat pon , sob3 T__T
huhu , tapi takpelah , yana dah tnye sis deeba , boleh ke taruk pic org len , 
so , sis deeba pon dah izinkan ^^

ni banner untuk contest ni

if nak join , klik banner kat atas tu k ?
syarat2 dye ade kat situ :)
so , kat sini yana nak taruh kan pic SIS AMALIENA MARDHIAH
yana kenal dye , ble jadi frens dalam MYSPACE
yana suke gile2 tengok mate dye tu , fuihh , cairr beb ! ^^ hehe ,
oke , yana nak taruhkan pic kat sis liena yang kat bawah ni
letak due takpe kan ?? hee~



cun tak ?? ^^
kalau boleh , nak letak banyak lagi , tapi cukuplah due je kan ?

yana nak tag pade

DUE DATE : 13 HB 3 2011
OKE LAH , MEH LAH JOIN CONTEST NI RAMAI2 :)

4 komens here:

Scha Aryana said...

gudluck! :D

Alyaa Liyanna said...

thanx :) jom join sekali ^^

deeba Nur said...

hai yana. sy dh dtg cniieee.. :))

Alyaa Liyanna said...

oke sis :)