'

Wednesday, March 16, 2011

ELMO HEADER

Assalamualaikum :face64:

oke ,:q: post kali ni pasal header yang ditempah
oleh CIK AINIE :face18:
dye mintak aku tolong buat kan header elmo tok dye :face4:
ni die , cik ainie , dah siap :r: tadaaaaaa:x:


camne :s: oke tak :120: heeeee:face19:
tapy:f: , sori ye cik ainie if tak lawaaaa :face63:
:face68: tapy ikhlas ni , tak payah bayar ponn
tadi aku view blog cik ainie ni,:face69:
background blog dye itam , :face51:
so if cik ainie nak rase header kat ats ni jd lebih lawaaaa
cik ainie tukar lah ke background putih erk :face64:
ni cadangan je :face44:takot tak bape nak lawa t:face60:

okelah , semoge cik ainie berpuas hatii :)



by : ALIANA AZMAN:95:

1 komens here: