'

Friday, March 25, 2011

facebook saya lawa sudah !!

Assalamualaikum :w:

hey , ni post kedue untuk hari ne yee !! hehe:face15:
oke , merujuk tajuk post di atas ( format surat rasmi ):face26:
haha , aku sungguh teruja n agak ketinggalan zaman sedikit:face50:
mende ni dah lame , tapi dulu2 tak pernah pon terdetik hati aku nak try ,
tapi tadi , sepupu aku si SYUHADA ni , beriye promote kat aku ,
aku pon try lah buat mnde ni:face17:
bende ape ?? haha , layout/background tok FACEBOOK lah ! haha
lepas dah try tu , FULAMAKK !! memang TERUJE !
saye tahu saye agak KUNO , tapi saye tak kesah , BLUERK !:10:
haha , jom tengok NEWFACEBOOK aku ni :n:



facebook saye bername :67: BABYPINK :67:



hee ~ rase makin bersemangat :face51: bile nak facebook ! hohoh
keistimewaan bile gune layout ni ??
bile kite nak view pic , kite tak payah nak klik2 dah kat pic tu !
just halakan cursor kat pic tu , teros jadi besar
wahh ! ( dengan muke kekunoan ) haha:face50:
lagi satu ,bile dah gune mne ni , ade buton DISLIKE taw !
asyik LIKE LIKE LIKE je , kite DISLIKE lah plak haha (gelak jahat):face46:
macam kat bawah ni



aku ngn kawan aku , ECAH suka suki DISLIKE post2 orang tadi , hehe
tapi yang tak best nye , tak sume orang boleh nampak profile fb cmni
if orang tu tak download n install tak boleh lah nampak :face61:

BERMINAT ? hehe jom kite buat ramai2 ^^ , klik kat bawah ni
KLIK SINI
pegi je kat laman web kat ats tu , pilih background n ikut step dye:face34:

:11:oke lah tu je kot
tatatatataata :e:



2 komens here:

Cik T-pah said...

wahhh cantik2..nak jugekk la.. :D

Alyaa Liyanna said...

jom2 serbu situ :D