'

Tuesday, July 31, 2012

tentang rasa rahsia hati (:


hye hye hye okey , dh lame tak update blog kan (: alhamdulillah . GA dah tamat and dah POs sume hadiah tu pade semua winner :) emm , tak tahu nak update ape . cume now ngah layan lagu kat blog sendiri ;p ehem , lagu ni banyak kenangan manis . and lagu ni dye selalu nyanyi kat aku time date kat matrik dulu dulu . haaha ^_^ lagu ape tu ? TENTANG RASA :)
Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu
Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya
Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa
Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya
Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya
DEAR LOVE , okey , saye rindu awak okey :') sangat-2 hmmm , kbye


1 komens here:

Yana Aina said...

teringat nostalgia masa dating .. hehe jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html