'

Friday, July 6, 2012

edit blog my friend :)

heyy korang , buat ape toh . hee :) hari ni punye entry ni tak berkaitan dengan makanan lagi ye :) hari ni nak story mory pasal edit blog untuk dayah . say hello to dayah :D hahaa . dayah ni kawan baik saye time kat sekolah , now kami dah jauh-2 , dye study kat melaka :) dye ni new blogger , blog dye dulu kawan dye kod yang buatkan . so , saje nak tolong kawan kan ? hehe . dye mintak tema dye colour purple , dah agak dah ! bcoz tu memang feveret colour dye . just rasenye dulu dye suke biru . eeee curang yeea . hiwwhiww :p


oh ye , ape yang aku edit kat blog dye tuh? sume lah kod , just entry je lah tak edit , haha :D hemm , naseb baik dye suke . kalau dye suke , yang tukang edit ni lagiiiii suke :) dalam sejam lah kod edit blog dye . oh ye . sambil-2 tu kan , follow-2 lahdye jugak kan ? boleh kan kan kan ? hee jom tengok blog dye nih .



heee , comey tak ?? bek cakap comeyy , nanges kang T__T hahaa . kalau nak pergi kat blog dye just click sini >> DAYAH~S BLOG << ehh okeylah , follow taww , bye assalamualaikum :)


1 komens here:

fara said...

cantikk.. =)

join here and get perfume... =)

http://rararoo.blogspot.com/2012/07/get-free-cute-header-by-farahafiza.html