'

Wednesday, July 11, 2012

masak paprik plus sotong kicap (:

heyy korang . buad ape toh ? da lunch ? aku belom lagi lh , pas update entry ni , aku lunch teros , hihihi . okey hari ni aku masak paprik and sotong kicap . dah lame jgak tak buad paprik tuh . aku belajar dari cikgu aku time aku form 3 . hehehe time tu kemahiran hidup lahh :P oh ye , paprik ni agak simple lah barang-2 ang cara nak masak tu kan . sebab tu , aku masak tu jeh ari ni . malass nak beli barang . hiwhiwhiw . mak n wan aku pon join masak cume dorang masak lauk ikan . aku masak 2 makanan tu jeh . hihihi , jom jamu mataa korang. ambik bau k :P


hehe perot dah berkeroncong untuk ana dah ni :) k lah stop cni jep . byeee :)
nervous sampai lusa :O

2 komens here:

Kesuma Angsana said...

simple2 pown nmpak sedap ni

atIEsAyAnGkAmU said...

sedapnyer....

lapar dibuatnyer...heheh...