'

Thursday, July 12, 2012

result UPU ;/


heyy evelybody :) buad ape toh ? tak tidor lagi ke ni ? hmm aku tak boleh tido . tak boleh tak boleh . hmm why ? becoz esok result upu nak keluar . OMG , seriosly , aku doubled double cuak plus nervous gila vavengg ni -__- honestly , aku tak pernah rase macam ni sangat time tunggu result upu lepas spm dulu . but now , sumpah . hmm takod nye . ya allah semoga aku , dye dan rakan-rakanku berjaya ke menara gading :) even pointer aku kat matrik not bad , and 3.00 above , aku still rase tak berape nak coffidence -__- aku takod sangat sebab aku fobia , serik doe time spm dulu , even spm aku okey lah jugak tak dapat u . naseb aku dapat matrik . aku takod aku salah pilih u or corse . oh tidakk :( one more , aku takod dye dapat and aku tak dapat . hahaha -__-' 


if aku takod , and mengadu kat dye , teros dye call and bagi support kat aku . thank you sayang , i love you more . muahhh ;-* huhuhu , jeless lewteww . upss , dye bagi aku semangat cakap aku insyallah boleh . okey , then , aku cakap if dapat tapi kami dapat jauh-2 macam mane ? hurmm T__T but dye ckp dye sentiase dengan aku . dalam hati dye . cewaaaah , hahaha :D okey , aku paham , tak semestinye bercinta nak berkepit 24 hour kan ? cinta kan perlukan pengorbanan *okey aku belaja ayat ni from him ya Allah , tenangkan hati hambamu ini . takod takod and takod becoz ini mase depan punye cerite okey ;') kat twitter aku , member matrik yang result gempak-2 yang pointer 4.oo flat pon cuak , inikan pulak aku yang 3.00 above . hahaa :D dorang tu sure lah dapat kan ? just takot takdapat corse yang diorang nak . for me , aku dapat pon dah bersyukur sangat ;") okeylah , ni je kod . result keluar pukul 12 tengah hari esok . so , aku dah cakap kat my mum , esok , bangun solat subuh then aku nak tido sampai pukul 12 , and teros check result aku . hiwhiwhiw , guyss, please pray for me yeahh :) and for all my friends , goodluck guys ! that`s all , thankyou and assalamualaikum ;")


7 komens here:

haz said...

good luck dear~ ^^ insyaallah dapatnye tu.. =)

syakira hanis said...

sama lah kite!! adoyy, takut sgt.. :( mtk2 lah dpt ape yg dihjti.. amin :) mtrik mne dlu?

aliana azman said...

@haz
thanks :)

aliana azman said...

@syakira hanis matrik pahang :) hbu ?

Bella Nabilah said...

nervous jgak nie..huhu
rasa nak guling2 je ni buat hlang nervous..muehehe
btw good luck :D

aliana azman said...

@Bella Nabilah thank you :) goodluck too dear :)

Natasha said...

good luck u. InsyaAllah moga dipermudahkn semuanye..