'

Tuesday, July 10, 2012

blog berwajah baru :D

hello hello :) okey blog aii ni dah habes berubah . hiwhiwhiw .dulu aku sayang sangat kat background lame tuh , tak tahu kenape :p tapi dah lame gune background tu , so , bertukar lah baju  blog ku ni :) bukan tu saje , aku berjaya menurunkan berat badan blog ni . hiwhiwhiwhiw . bukan ape nak bagi ringan lah . and nak bagi simple je blog ni . sebelom ni banyak sangat widget lahhh . huhuhu nampak serabott je -,-
-
-
-
-
tengok tengok :p kan best kalau aku dapat turunkan berat badan aku ni sesenang cm tu je. huhuhuhu eh okeyylahh , byee and assalamualaikum :)
tengah cuak ni reult upu jumaat ni :(

1 komens here:

Boo said...

salam, jemput join contest saya :
http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html