'

Wednesday, July 4, 2012

mari ringankan blog ;D

Selamat menyambut Malam Nisfu Syaaban kepada semua umat islam  tadi aku pergi masjid , dalam ceramah tu kan , ustaz tu cakap , dia kata insya-allah mudah dimakbulkan pada lepas solat maghrib hingga subuh pagi esok :) so , mari lah kite beramal dan doa banyak-2 yee semuaa :D okey . di kesempatan ini jugak kan , aku nak mohon maaf pada yang mengenali diriku ini *macam raya je rasenye , hiwhiwhiwhiww.

oh ye , baru nak masuk topic , hihi . blog korang berat ? kalau tak tahu , jom lah timbang . hee ,kot-2 banyak lemak or kolestrol , *start meraban dah  aku baru je timbang tadi . 



if berat 100 kb ke bawah tuw kire okey lah :D ni pon aku dah puas buang banyak mende alah dalam blog ni . yelah , rase macam berat je . heh , act , ade gak bende aku sayang nak buang , tapi demi kesejahteraan awam aku pon lepaskan widget tu pergii :) hiwhiw

1 komens here:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html jemput j0in sini.. banyak hadiah menarik..