'

Tuesday, July 3, 2012

nasi goreng plus ayam goreng tepung :)

hey korang , yuhuu , now , aku tengah bosan . awat celcom line takda nih ~ eee sumpah hot hot weiyh , aku nak text ngn ucuk aku pon tak boleh . grrrr ~ dulu time aku pakai maxis , maxis selalu buad hal , celcom full je , now aku pkai cel , terbalik pulak -____- hee .oh ye , ari ni aku lunch masak sendiri lah . sorang-2 je. family yang lain takde . so , masak pon simple-2 je lah kan ? aku masak ape ? tuh yang kat tittle tu :p sedap wooooooo aku masak , bhahaha *silamenyampah  bosan lah , tapi nanti kalau sambung study nanti , mesti nak balik , haaa mase tuh baru nak menyesal tak habiskan mase kat rumah ni dengan sebaiknye ^__^

ohye , korang tak perasan ke ape-2 kat blog aku ni ? *bajet ade org nak stalk jeeww hahaaa :D kalau tak perasan meh aku nak cite . tanak bace ?? fine , shuhh shuhhh . hoho macam-2 aku ubah , yang firstly , yang terang-2 ofcos lah header aku nuh ?? hahaa kelaka tak ?? buad sendirii weyhh , taw lah tak cun , jgn kutok ! puji tipu siket-2 , hiwhiwhiwhiw , and banyak gaklah gadjet-2 yg x berape nak important tu akan buang . yelah , nak ringankan blog . ade jgak aku tambah , hehe , papepon nak mintak aku buad boleh , nak copy pon lagi lah boleh *bolehblah (evillaugh) . oh yye , aku malas dah nak buad freebies . sebab ape ?? asal aku buad je , ade je makhluk pegi ambik then , buad freebies kat blog dorang , amboii , ketuk kang ! sape ajar ha ? tuhan marah taw tak curi-2 . kalau korang ambik freebies tu , then korang pkai takpe lah , name pon freebies , ni pegi buat freebies kt blog korang gune harta karun aku tuh . eee taksuke-2 *menggeleng kepale sape yang buat macam tu , takpelah aku halalkan :) kalau sape-2 nak aku tolong just bagitahu okeyy :) tak marah lah . eh okeylah byeee and assalamualaikum .

6 komens here:

Hani Shaklee said...

bace tajuk tu buat saya jadi laparr...memang tgh lapar pun ni..hehe

aliana azman said...

@Hani Shaklee heheee , nak datang lah rumah :p

Dhia Johary said...

aah laa!! header lain,.. tapi kaler sama,..hihi nape la tak letak gambar sekali! boleh tompang tengok dan tompang kenyang. hihi

aliana azman said...

@Dhia Johary hehe , wrne still same :) alaa , x smpat nak snap dah mkn. hahah :D

atIEsAyAnGkAmU said...

amboi...ingatkan citer pasal makanan td..hehehe...

tk bek taw curi2...cepuk je dek..

aliana azman said...

@atIEsAyAnGkAmU hehe =) betol3 eh kak , first2 tu cite pasal makann jugk lh kan . hee :)