'

Tuesday, May 31, 2011

keputusan contest aksi bersama teddy bear

assalamualaikum =)

 

yeah ! hari baru yana dapat online :D cuti dah bape ari dah kan ?
sebab yana baru balik dari penang laaa , :)

okey , straight to point , lihat tajuk tu tu tu 
yana nak umumkan pemenang contest ni ,
before that , yana n ecah nak mintak maaf sebab lewat oke
bizi sesangat skunk ni , sorry again :)

oke , pemenang ni , macam yana bitaw sebelom ni.
 dipilih 100% oleh siti aisyah @ ecah :D
oke , pade yang tak menang , jangan marah2 or sedih ye ,
semua lawa2 , tapi kami cari yang terbaik ! :)
oke , jum jum tengok sape yang menang ..

............THE WINNER IS .......... 
( bunyi drum , hik3 )

=

=

=

NIDA


 YEAHH , TEPUK TANGAN RAMAI2 :D
tahniah ye pemenang coz dapat menambat hati juri ^^
oke , kak nida , add fb yana or email untuk tuntut hadiah oke :)
lagi senang kalau add fb, hihi

email : alianaazman@yahoo.com

kalau boleh , segera okey , sebab now yana tengah cuti ni.
okelah , lastly , kami nak ucapkan terima kasih pade yang join ^__^

oke lah , bye bye bye XD

1 komens here:

Nisa' Azman said...

la.. xmenang lak, huhu~... sedih2..