'

Sunday, May 22, 2011

pokai ! ^_^

assalamualaikum :)

ni entry yang ke 2 untuk hari ni :D
entry kali ni nak cite pasal duit plak !

sume orang nakk duit kan ? org gile pon nak duit 
aku lagi lahh nak duit , kikikiki :D

ekonomi aku skunk ni dah merosott =="
oleh kerana sikap boros yang terlampau , huhu
macam semalam , aku g memborong , 
mule2 tu nak beli sikit2 je , tapi ble dah sampai kat situ , 
macam2 nak beli , huhu


nak nak bile my dad baik hati memberikan duit kepada ku :p
licin , habiss , huhu xde yang tinggal :D
macam2 aku beli , even time tu perot aku ngh sakeddd 
perot aku saked coz _______________ , haha !
 ni separuh barang yang aku beli semalam

 


hihihi :D baju2 domo tu untuk aku n kawan2 aku :)

oh ye pasal contest aksi bersama teddy bear tu ,
aku dah beli hadiah :D !
pemenang pon dah ade , soriii sesangat lambat oke ?
aku ngh cari mase yang sesuai untuk umumkan :)
kesabaran amat dihargai ^^

oke lah , tu je , petang kang nak balik hostel o.O
byeee :D


3 komens here:

noyis gila kentang~~ said...

comelnye domo!!!!!hahaha.

ieda said...

cantikkk :)

deqlis said...

ohh sis ingat dah umum 7 Mei tue...lum lagi yer...

harap2x ada tuah.....

cantik domo tue..warna fav sis lagi... ;)