'

Sunday, May 1, 2011

contest gadis melayu terakhir

assalamulaikum :)
 oke , nak join contest lagi ! hakhak :P
hari ni kan cuti , so kite join contest je la oke :)
time tengah bw tadi , saye jumpe contest ni :D
yess ! series , contest ni menarik , dulu dah penah join :)
name contest ni pon same taw !

 contest gadis melayu terakhir

>> klik banner untuk join << 
due date : 27 may 2011

contest ni dianjurkan oleh 2 orang sahabat .
iaitu miss sya dan miss fiza :)
syarat contest ni kene follow blog mereka (done ! dah follow:D)
pastu , kene letak pic sendiri yang berbaju tradisional
macam kebaya or n baju kurung :D
oke saye nak letak pic ni ,, ( shy shy cat ) hihi

pic pertama : kene nampak muka 
gambar snap sendiri


pic kedue : kene nampak baju sebagai bukti berpakaian tradisional
 

hehe err oke ke letak pic tu =="
ala , tak pelah , menang or kalah laen cite :)
yang penting enjoy join contest2 ni :D

syarat len plak  kene letak banner kat sidebar 
dah jugak ye :) tengok tempat baner2 contest yang gerak2 tu :D

oke , now sesi tag mengetag :

gudluck guys :)
oke tu je ~ daa salam :D

2 komens here:

Pink and Chocolate Diary said...

tq dear join...sya mybe ttup contest ni awl, dsbbkn sya ngn miss fiza nk smbg study...btw nice pict^^ gud luck yer!!!

aliana azman said...

@Pink and Chocolate Diaryokey dear , welcome :D takpe , saye pon ank g smbung belajr :)