'

Tuesday, May 3, 2011

Little Dreamland Stylista Contest

 
assalamulaikum :)

oke , malam ni mood nak join contest je ! haha
oke , saye nak join contest ni 

 
>> klik banner to join <<

contest ni dianjurkan oleh kak norshuhada
act, contest ni terbuka untuk ibu ibu yang ade anak :P
tapy saye mne ade anak , kawen pon belom ~ haha, belom cukup umur
tapi saye dah mintak izin penganjur untuk join ^^
dye bagi taw !! hahaah thanx thanx thanx :)


contest ni untuk pic2 budak2 kecik tidor :P
umor dorang mestilah 0-5 tahun ^^
so , saye nak letak pic budak kecik ni




name : nur syazwani faghira
umur : 2 tahun 9 bulan
name follower : aliana azman
email : alianaazman@yahoo.com
 
budak kecik ni sepupu saye yee :)
time ni dye tertido coz penat sangat main ngn tudung saji tu haha
bile tengok betol2 pic ni kan , care dye tido
macam baby dalam perot ibu yang mengandung tu :P


now , nak tag pade :
phie and ieya

kak penganjur pesan , ajak member ramai2 join :D
so , jom join ramai2 oke , hadiah ? menarik :D


k lah , tu je , byeee :)

4 komens here:

♥sophie♥ said...

comel giler ! ^^v

shuhada nordin said...

thanx aliana...good luck k....hahaha..comel sungguh tido dlm tudung saji..:)

aliana azman said...

@♥sophie♥THXS FIE :)

aliana azman said...

@shuhada nordin HEHE welcome n thns gak :)