'

Sunday, May 8, 2011

percutian yang berakhir

assalamualaikum :(

yaww , mood hari ni sedih gile baban :(
oke , its oke , ni entry last sebelom aku takde lagi,
eh cop cop , bukan takde kat dunia dah , kat umah je takde

 esok pagi pagi kene bangon
kemas barang , nak masok HOSTEL !!!!!!
TAK SUKE WEYHH ! tapi nak buad cmne kan ? huh T_T
yeahh I LOVE HOSTEL VERY MUCH !   muah muah muah =="

aku harap aku tak layak masuk hostel ,
biar hostel tu penoh ! hahahaha (gelak jahat)
aku rela drive sendiri dari dok hostel. !

errr , care aku taip ni , macam aku x penah dok hostel lak!
 HAHA , 5 tahun lah aku penah dok hostel !
tapi hostel dulu hostel AKU YANG PUNYER! HAHAHAHA
hostel baru ni , errr, hurmm huarrrr T__T

kan best law ade hostel peraturan dye cm ni

1) PELAJAR DIWAJIBKAN MEMBAWA TELEFON BIMBIT , LAPTOP N BARANG2 BERHARGA
2) PELAJAR BOLEH OUT ATAU BALIK SUKE SUKI KORANG
3) PELAJAR DIWAJIBKAN MEMAKAI PAKAIAN SELAIN UNIFORM SEKOLAH

haha , memang aku akan cop hostel tu smpai bile2 ! haha
tapi memang takdenyelah hostel cmtu , law ade pon swasta 
hurmm , takpe lah , law ade hostel cmtu
alamatnye lingkup r result pelajar2 nanti , haha

huh !! seram r esok, arghh cuak hahahah ! o.0
cmne hostel tu nanti ?? tapi adik aku ade kat situ
macam best ajee , ntah la , try je lah !

tapi aku ni sikit2 nak HOMESICK ! arghhh !
ta suke bile mnde tu jadi ! nanti mule r mate ak
bengkak2 ble bgon pgi ==" eiiiiiiiiiiiiiiii :(
woii , macam bebudak r ko ni , matang r cket :P
5 tahon penah dok hostel , tapi cm gini gak 

ala ,, hostel dulu , saye yang pegang ! haha
kawan2 pon sekepala , :P kami senior , exco yang bertauliah , haha
peraturan kami yang buat , hohoho ~
handphone ?? hermm tak payah nak cakap lah !
KAPTEN ASRAMA pon macam ape ntah ! 2X5 je perangai
esh2 , terok tol r kapten tu , :P

hermm , last night kat bilik pink aku ni :(
hohoh , miss ko budak kecik , tadi ko nangis kan aku nk dok hostel :P
tu r , bile akak ko ade , ko ajak gadoh je , hihi
pape lahh hahahaah
aku rindu mak ayah aku  n adik2 aku nanti T__T
kat budak sekor tu pon rindu gak , huuuuuuuuuuu

malam ni last kan kite gayot gayot 
gurau gurau , pasni tak dapat sangat dah ! :(
erm , tak pe lahh , redo redo sob3X

oke lah , tolong jage blog aku ni oke , 
yawww ! iwillmiss erhhhhhh
wish me luck ^^

byee byee byee

4 komens here:

Myz Isya~^^ said...

amin~ harap tak dpt hostel.

Nisa' Azman said...

wah, slamat menempuh ari yg br di tmpat yg br ye!!!! huhu~...
xsabo nk tau result contest.. XP

ieda said...

take care .. dik :)

Anonymous said...

mengapa tidak:)