'

Monday, May 2, 2011

form 6 ??


helloo hello hello  +_+
yaww , saia tengah keliru macam baby kat atas tu !
huh ! arghh aku keliru keliru keliru +____+
tadi aku check form 6 , check la kan..

 >>klik untuk besar<<

nape awal sangat masuk tu ? 9 MEI (ISNIN MINGGU DEPAN)
woiii , aku tak beli pape lagi ni adooiiii =="
nak pegi or tak erkk ?? eishh !

now , aku tengah tunggu result upu plak 
tapi if aku dapat la kan ,, mane lagi bagos ??

form 6 or ipta (diploma) ?  

addoii tolong bagi cadangan :(
  mane lagi bagos ?

sedih woo , apesal tak dapat matrik ??
ceitt ! menyampah tollll ! hahahah :D

jujur, kalau boleh  AKU TAK NAK MASOK FORM 6 
tapi law tu yang terbaik , aku pegi je laa :(
minggu depan , aku tak dapat online n hadap lappy dah :'(
sedihh , tinggalkan fon , n yng penting tak dpt mcj dye :(
uwaaaaaaaaa T__T hermmmmm !

oke, malas nak update dahh
byeeeeeeeeeeeeeeee  

5 komens here:

♥sophie♥ said...

sabar yer syg ! doa and solat byk2 (':
hope wat kptsan terbaik !

genkconer said...

diploma dan stpm ada kebaikannya,,
tapi if dpt diploma, mybe bagus ambil diploma, tkut nnti lps stpm tak ada peluang nak masuk ipta..tp if tak dpt ambil diploma, better masuk form 6, n smbil2 tu try maktab juga..
buat sementara ne masuklah dulu form6..

genkconer said...

jom join contest pertama genkcorner

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/contest-best-candid-picture.html

hanani fiee said...

i dah decide nk amek f6 wlupon tu last choice . hahaa.. tgk sume komen2 exf6,dorang kta,nnt sng nk smbung blja kt u,brbnding bdk mtrik n dip. dorg ckp la..sbb stpm n dip, level dia sma je.klu dpt dip,tp klu course tu dpt bwk nnt tkt sia2 . huhu.lg stu stpm,klu blja btl2, insyaALLAH dapat ponter 3 above. ada yg dpt 3.7 n now blja kt upsi n usm. try tgk komen2 dorang ;) lg satu jimt msa utk amek degree . pendapat i jelah :)

Myz Isya~^^ said...

awalnye? tak best la klau ka pg awal sgt.