'

Wednesday, May 4, 2011

1st contest by ciku manggis & aimi fiqa ( polka dot contest)

assalamualaikum =)

hye , hari ni nak joins contest ni
contest ni jumpe time tgh bw tadi :D
takde sape sape yang tag lagi :)
contest ni cm unik je :P

1st contest by ciku manggis & aimi fiqa ( polka dot contest)

 >> klik banner untuk join <<

due date : 8 mei 2011

hihi contest ni cm best je :)
contest ni kene cari @ snap pic item bercorak polka dot
tak kesah lah oke , mende pape pon , janji corak dot dot , hoho

ramai member2 saye suke corak ni :D
terutame yang sma2 baye ngan saye ! haha 
sebab ape suke ? sebab lawaaaa , nampak cutee aje :)

oke , tadi saye cari pic item yang bercorak polka dot
cari punye cari , then , jumpe lah satu pic yang menarik minat saye :)
pic ape tu ?? hahahaa , ~~tadaaaaa~~

yaww , pic ni bukan saye yang snap :)
tapi saye carik , haha ! err lawa kan kek ni ?
sape rase cute, sile angkat tangan macam saye ^^

 weyh , teringin gle lah nak kek macam ni :D
aww ~ cutee gituu , dengan riben2 PINK yang comel2 
nanti bile saye kawen saye nak kek ala2 gini !
haha berangan je lebihhh ( shy ) :P

kalau nak tunggu kawen , lambat lagi
tak dapat time kawen , time befday pon boleh !hihi
ceit , sape lah nak bagi kau kek sebesar + secomel ni , hii
oke , now , sesi tag mengetag :

* kamu bertiga , nanti bile join n nak tinggalkan link contest

entry korang tkat komenbox penganjur  tu, jangan lupe
letak link blog saye sekali ye , tu syarat dye , huhuhu :P

oke , lah tu je , bye bye bye

3 komens here:

cik sakura said...

comel kek tu..

cik ciku said...

thanks a lot dear..

eh comel la blog ni..

good luck

Aimifiqa said...

Thanks join dear! All da best nnt. Ngee~