'

Thursday, May 5, 2011

i miss them ;'(

assalamulaikum :)


oke , hari ni tak de mende pe yg menarik , just tadi men twitter ngn ecah , iela , wani ,etol n fb ngn puteri :) OMG ! siyes , miss them very much :"( rindu zaman skul smkpgas , even next week saye akan kembali ke sekolah , tapi pasti lain suasane nye dengn suasana 4 tahon yang lepas o.O saye akan kembali ke sekolah lame saye clifford , skul time sye form 1 ,then , form 2 saye pindah ke SMKPGAS , kat situ lah ,pelbagai kenangan manis n pahit ade , suka duke , gelak tawa , tangis menangis , merajuk , gadoh ala2 manje , ngn doranng sume ,

yupp , seriesly , saye teramat amat rindukan terutame my geng , DAWINNEIYP ,dan juge rakan2 yang len seperti , ariaan , nora , ya , ika , n lain2 :'( huh ! tak sume oke dari kami akan ke form 6 ! ecah , dayah , toceh n kapet ! huh :( weii , tak bestt korang tak de :"(
tak lengkap lah DAWINNEIYP kite :(  nanti korang pegy tempat laen , mesti jumpe geng baru kan ? nak nak dayah , melaka tu , jauh gilakk ! awat ko terbang jaoh sangat ha ?

korang jangan lah lupe ye kenangan kite , kite nakal2 dulu terutame time form 2 n 3, kene marah same2 ngn cikgu , ngn senior2 coz kite ni sukebuat bising . terutame time prep kan ? kite selambe badak wat konsert time prep , time akak2 form 4 n form5 study , time tu kte form2 , bile kene mara , kite senyap kejap , pastu kite bising balik , haha , pastu korang ingat tak time kite ponteng ramai2 kelas cikgu heliza tu ngn kelas cikgu usop ? kite ramai2 kene denda, tapi kite gelak2 lagi kene marah coz kite ramai :D , ingat lagi tak time wani jatoh longkang ,time dye nak usha rumah cikgu azroy yg cute tu ??kite ramai2 angkat dye ahahaha. time tu cikgu ruzimah jadi warden ? haha , naseb fon aku tak kantoi wehh time tu :P pastu ingat tak kite mesti sorok bawah katil , dalam loker , dalam tandas if buat salah , huhu kelaka sangat time tu :(

weeh , aku suke sangat lagu dalam blog aku ni , law aku dengar mesti teringatkan korang , lagu teman ni aku suke bg kat korang kan ??? hihi


  yaww ~ i love you all <3 take care :) dayah,aisyah,wani,iela,nurin,nadiah,ezatul,izah,yana,puteri :D

1 komens here:

Myz Isya~^^ said...

suke2♥. witt2..cikgu azrul lah. hihi