'

Tuesday, May 3, 2011

update : CONTEST BERSAMA TEDDY BEAR

assalamualaikum :)
oke , hari ni saye nak bagitahu info penting terutame bg 
peserta CONTEST AKSI BERSAMA TEDDY BEAR :)
tarikh tutup dicepatkan dari 17 mei kepada 5 MEI 2011
 harap maaf yee :) sebab2 nape dicepatkan ??

saye akan masuk FORM 6 DAN TINGGAL DI HOSTEL pade 9 MEI :(
huuu T__T  ( buat dengan muke terpakse )
baru tahu semalam !! errrrrrrr --"

selain tu , penganjur bersame saye , aisyah@ecah juga akan bizi
sebab nanti dye nak uruskan hal2 dye nak sambung belajar ,

so , kami buat keputusan tuk cepatkan contest ni okeee !
tapi sekarang boleh lagi join , sape nak join klik banner kat sticky post
SEBELOM ATAU PADE 5 MEI 2011 

7 MEI 2011 KEPUTUSAN CONTEST 
 HADIAH ??
2 ORANG PESERTA AKAN DIPILIH SEBAGAI PEMENANG
HADIAH TOPUP ,(SEBAB DAH TAKDE MASE SANGAT DAH NI NAK PEGI BELI HADIAH LAIN :p )
BAPE HENGGET ?? HIHI DIFIKIRKAN :D

oke lah, nak update tu je :)
byeeeeeeeeee !

4 komens here:

NOOR FATIN said...

rm50? agaga gurau2 je :P berapa pn xpe awak. hehehe :) gudluck kpd semua peserta

Nisa' Azman said...

wah, msuk form 6 ye? COngrats la ye.. ^_^ Xpe2, nasib baik dh join, hihi~.. >_<

Hyun Ae said...

yana masuk form 6 eh,ok la tu...blaja rajin2 eh..

deqlis said...

mana nak cari entry keputusan yer?? sis deqlis menang dakk??hehe...