'

Saturday, June 4, 2011

goodbye matrik ,hello indon

assalamualaikum 

hoii korang buat mende tu hah ? ha.. tengok af9 erk :P
weii , aku malas nak tengok , xde mood , tak bape nak addict af macam dulu2 dah 
malam ni tak de mood sangat lah aigoooooo 
oh nak cite ni , tadi time aku ngah berfacebook tu kan kan kan
tetibe nampak kat satu wall post sape ntah :P
boleh check matrikulasi yang rayuan punyer ! OMG ! aku kan calon2 rayuan =,=
haha , kene lah check weyh , padahal tak rase pon dapat .

check punyer check kan ..... 

 

> klik untuk gemok <

weyhh , aku dapat lah , member2 aku pon ramai dapat ..HAHa
memang yang ni aku nak , n nanti nantikan .
tapi sayang , aku tak leh g :( WHY ? ramai yang tanye .
korang tengok la tarikh daftar tu bile ? 6 JUN 2011.
aku baru tahu tadi , last minit wehhh .

tapi kalau tu je pon takpe , tambah sades nyee aku kat mane skunk ?
aku kat KL , esok aku dah fly ke indon ~ tak kan nak cancel cmtu je ?
flight aku plak pagi2 lagi T__T satu family pegi .
law aku balik dr KL pon , sape kah yang akan hantar aku ke matrik tuu ?
sape nak tolong settle2 kan hal hal yang agak leceh tu ?
huaaa T__T so , tak payah kalutkan keadaan , 
aku perlu ucapkan BYE BYE MATRIKULASI T__T eii geram !
act , aku memang nak taw tak pegi situu , corse aku suke plak :'(
hurmm , xpelah .. bukan rezeki aku ,, hahaha , (hipokrit sebentar)

parent aku pon pujuk takpe lahhh .... okey okey :)
nak sedapkan ati , nak tengok aku nak g mne nanti ?


hehe DANAU TOBA . lawa kan ?? 
tapi yang tak best nak mesej mahal ! cmne nak mesej owg kat malaysia ?
haishh ! huhuhuhu =) oke lah tu je nak cite2

doakan aku selamat pergi dan balik oke :D
tata titi tutu :D


2 komens here:

nur intan hazirah said...

xper2...ader hikmah tue....mana tau xder rezki nak p matrix pas nie dpt bnda lain yg lg best...n aser2nyer leh jer kot p kmntrian pndidikan n wat surat tunjuk sbb lewat masuk...usaha dik hehehe...p putrajaya....:D

aliana azman said...

@nur intan hazirah wahh panjangnye :) thanx akak , doakan yana dapt okey ^^