'

Sunday, June 19, 2011

love my dad ;")

assalamualaikum :)

heppy fathers day to my dad , EN AZMAN WAHAB ^__^
abah , i love u so much , induuu abahhh =(
nak balik :D haha ! indu mak , indu yg len gak ...
ari ari homesick kat sini . rindu lepak time kat umah
indu kejora n bintang ( my kucing ) indu sume lahhhhh
cess , baru seminggu kan ? hihi

baru seminggu stay kat matrik ni .
so far , oke lah , just penad sikit coz kene cover balik 
keje2 yang tertinggal , fuhhh tak penah sebizi ni.
time spm dulu , harammm lah nak bizi cmni :P

tapi kat sini tak boleh cmtu wooooooooooooo .
sume rajin taww , (aku je lembap kodd) hihihi
banyak tutor and assigment kene buad . TIAP TIAP HARI ade 
sape baek nak tolong aku buad ? HAHAHA

nak fb online pon jarang apatah agi nak update blog kan ?
aku tak bawak lappy g mattrik :'( SEBAB ?
nanti aku SEBOK NAK ONLINE JE :P haha
so , borrow yang orang je la ni huh sadis kan ? hihi

takpe , aku nak stadi betol2 ni (cewahh)
mggu depan ade TEST . adoiiii tak stadi agi niii
sebok wat tutor je =,= wish me LUCK oke :)

okeyy ni je kodd , later update agi !
k bhai :")

(P/S : tolong klik nuffnang , boley tak ? jangan la kedekott , tuhan marah taw ;") hihi . tq okeyh ! :)

3 komens here:

nurfatiha blacky said...

happy father's day :)

aliana azman said...

@nurfatiha blacky

heee ~ yup2 heppy too :)

ieda said...

eppy fathers day buat ayah yana .. :)