'

Tuesday, July 5, 2011

kehilangan orang tersayang :(

assalamualaikum :(

emm , dah lame aku tak update . yess ! aku bizi sangat :(
aku dapat update ni pon coz aku balik umah , 
aku memang nak sangat dapat balik umah , tapi bukan dengan suasane cm gini .

pade 4 julai 2011 , pukul 11.05 tengah hari , ayah aku col aku time kat kuliah
aku dapat berite yang atuk aki dah pergi untuk selame lamenye :(
ya allah ., rase tak percaye sangat2 ., tak sangke , memang tak percaye ! :(

baru bulan lepas , family aku ngn arwah pergi melancong :(
pastu aku masuk matrik , patot lah aku sedih sangat nak tinggalkan kampung.
rupenye tu kali terakhir aku jumpe n borak ngn aki ;"(
ya allah aku sedih sangat , aku selalu bayangkan kalau mnde ni terjadi ,
aku akan rase sedih gile coz kami sume rapat ngn aki . rapat sangat2 :(
dye macam ayah aku yang kedua , setiap kali nak pergi mane2 bagitaw dye jugak :(
esok aku dah  balik matrik coz aku dapat cuti 2 hari setengah je :( emm.
aku sedih nak balik , aku sedih tinggalkan umah wan tu.
aku sedih tengok wan dah sorang2 pasni , sedihhh T__T
aku sedih tengok wan dah tak bermaye , ya allah ,, tabahkan hati kami semua :(

mase aku kat umah wan ni , memang aku rase nak nagis selalu
aku masih terbayang2 lagi aki , tengiang2 lagi suare aki :(
mase update ni pon , aku tak tahan sangat nak tahan sebak , !
aku taknak balik lagi ,,, aku nak dok umah wan lagi :(
akii , kitowang sume rindukan aki :"(
rumah ni cam tak lengkap tanpe aki , 
tak sempat nak bulan pose n raya ngn aki :( hurmmm

nak nanges lagi boleh ? T__T
-------------------------------------------

oke lah dah tak semangat nak hadap blog lame2 :(
semoge aki tenang di sane n ditempatkan di tempat orang2 yang beriman
AL-FATIHAH




3 komens here:

mars mell-o said...

al fatihah

ieda said...

aduhh dik sedihnya .. sabar ya dikk .. mengigati org yg telah tiada nie memang sesuatu yg memilukan ..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

al-fatihah....