'

Thursday, June 28, 2012

sile bace =)

heyy korang , semalam aku tak dapat online coz internet down lerh -,- dah lah internet tak ok . yang seksa nye celcom pon tak oke jugak semalam ! heh . rindu lahh aku kat dye, kesian dye aku tak de teman . hahahaha :P mengarot pulak *ketuk dahi

okey ni nak cite pasal GA . aiyaa GA aje . GA mane ?? GA yang aku buad tu lahh :) tadi jenguk-2 kat shoutbox , ade lah pertanyaan about GA aku tu . first , ingat nak reply kat dorang punye shoutbox je . but , bilr tekan kat name , tak dapat plak . so , jawab kat sini je lah ye . untuk pengetahuan ramai jgak .



cik pyka , tarikh tutup GA : 17 julai 2012 ye :) and cara nak tahu pemenang melalui blog ni , nanti saye bagitahu lah , selain tu , dekat page n twitter saye pon , so rajin-2 lah ye jenguk . huhuhu :)




cik ina pulak , hadiah tu memang RM100 :) ade orang sponsor yyaa !! :)

haa , dah jawab okeyy :) sesiape yang dah join GA , terime kasih . alhamdulillah , dapat sambutan yang baik . yang belom join ? dijemput join ye . mane taw ade rezeki ,okey lah tu je , byee .assalamualaikum :DD

1 komens here:

mars mell-o said...

comelnya header baru yana... :P