'

Monday, June 25, 2012

meet my new header :)


hello everyone =) okey sudah beberape hari tidak ku update my blog ni . asal update je , mesti pasal contest or GA kan kan ?? heee =) act , aku memang fail bab karang mengarang ni . seriosly +__+ sebab tu spm BM dapt A- je :P okey okey bukan tu motif sebenar aku nak update kali ni . 

perasan tak ape yang lain kat blog ni ? ( mesti x kan T___T) hahaa , *bajet ade orang kesah je :P
upssss , nvm lah kalau korang tak perasan pon , ni nak tunjuk header baru , baru je buat , buat pon yo yo oo je , dah lame blog ni tak bertukar rupe . hihi . okey kalau korang ingat lah kan , ni header lame .


haha , cube bandigkan dengan yang baru ?? mane okey ?? :P hee , entah lah . saje nak tukar , header baru gune pic aku je , no animate . haha :DD *bajet comeyy leww teww . okey , korang dah join GA aku ?? belom ?? jom join , hadiah menarik menanti anda yawww !


okeyy ebelybadi , if nak join , rajin-2 lah tekan banner kat atas tu key ?? okey lah , hari dah nak ujan . #imisshimsomuch LS . bye bye assalamualaikum :)


2 komens here:

waalllaa! said...

comelnyer blog..cmn nak bag cantik2 camni..u guna ape?

aliana azman said...

@waalllaa! heehe , time kacih . saye just gne photoscape n gimp2 jep :)