'

Thursday, June 7, 2012

Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

 
 heyy bloggers . okey tujuan saye update pada pukul 2.30 pagi ni sebab nak join satu contest* ni yaa . huhu , semoge ade rezeki lah , dah lame tak join contest and aktif dalam dunia blog ni . now dah cuti panjang bolehlah sambung semule :D okeyy cop . tanpe membuang mase , saya nak join contest ini yaaa :)

 >> klik banner untuk join ye<<

sekarang ni pulak , kite tengok pulak syarat-syarat contest ni ,jommm

Syarat Penyertaan :

- Wajib Follow Sweet Bumblebee Blog (KLIK SINI) and Like Sweet Bumblebee Page (KLIK SINI).
- Wajib Like Beyawesome (KLIK SINI) and Nurdhia Hijab (KLIK SINI)
- Wajib Follow Miss 0 Pink Blog (KLIK SINI) and Like Miss 0 Pink Page (KLIK SINI).
- Wajib Follow Jaakechik Blog (KLIK SINI)
- Buat satu entry bertajuk Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan
- Tag 3 orang rakan anda dan pastikan mereka ketahuinya
- Hantar penyertaan anda SEKALI SAHAJA !
- Dah settle semua,jangan lupa tinggal link post anda di ruangan komen entry tersebut >> TEKAN SINI !
sume syarat sudah settle kecuali yang satu ni , sesi tag mengetag :) okey saya nak tag pade 3 orang kawan saya ni , blogger yang lain nak join pon bolehh , jom jomm 

DUE DATE :
16 June 2012 tepat jam 12 tengah malam

SENARAI PESERTA AKAN DI UPDATE PADA 17 JUNE 2012
okeyy gudluck guys . okey lah time to sleep , assalamualaikum , terima kasih . #MISSHIMSOMUCH

3 komens here:

PrinceMirulJr said...

gud luck too u. hadiah bahagi 2 ok..
xnak try contest mirul pulak ke?

http://princemiruljr.blogspot.com

aliana azman said...

@PrinceMirulJr haha tenkiu :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye..
All the best..^^