'

Monday, June 11, 2012

Contest Blog Paling Comel dan Awesome by Hafizatul Asyrin

 
 heyy hello  , okey hari ni saye nak join satu contest ni . contest ni terjumpe mase saye tengah syok ber bw :) contest yang dianjurkan oleh HAFIZATUL ASYRIN  . jom



due date : 27 jun 2012 

> klik banner untuk join <

haa . jom lah join ramai-2 contest ni sebab syarat dye pon mudah and simple saje . lagi satu . hadiah dye pon menarik n best2 taw . tak percaye ? ace try view banner and stalker  blog adik cute tu :D heee ^__^

syarat penyertaan
  • Wajib ada blog @ blogspot.
  • Mestilah warganegara Malaysia. Lelaki dan perempuan dibenarkan.
  • Wajib follow blog Hafizatul Asyrin  *untuk menyenangkan korang tahu update contest ni.
  • Diwajibkan like fanpage Hafizatul Asyrin  and disunatkan Zaralyla Shop di facebook.
  • Disunatkan like fanpage N.N.R Online Shop ( Like Lagi Bagus ) 
  • Disunatkan like follow blog Yaya ( Follow Lagi Bagus )
  • Jika penyertaan kurang dari 20 peserta, secara automatik contest terbatal.
  • Blog korang mesti kemas dan teratur , kalau nak letak widget segala mak nenek sila pasang dengan comel dan kemas ~_~
  • Wajib promote contest bagi yang join *ada hadiah menarik untuk tukang promote terbanyak*
 okeyy , dah cukup syarat ? kalau dah jom lah join contest ni . lagi ramai lagi meriah ;) semua syarat saya dah settle kecuali yang ni . tag mengetag :)

insan - insan bertuah tersebut ialah ---->
 tema blog : pinky animegirl blog 
tagline : story mory of alianaazman :)

dalam blog saye ni ade macam2 :) ade tutorial ,contest
 freebies and kisah hidup saye :D
lastly , saya ingin mengajak semua rakan2 blog untuk join contest ni . join taw :) 
okey lah . sampai sini saje . assalamualaikum :)






2 komens here:

Hafizatul Asyrin said...

Semoga berjaya. Terima kasih atas kesudian awak untuk menyertai contest ni :) Kalau ada rezeki menang. Jom promote mana tahu rezeki banyak untuk menang top referral dan lain-lain :)

aliana azman said...

@Hafizatul Asyrin terima kasih and same2 :) insyaallah sy promote contest ni kat page fb saye :)