'

Monday, June 11, 2012

Contest: Blog Super Kawai by Bubu

 

hello , mase tengah ber bw tadi kan , saye terjumpe satu contest ni . tibe-2 terdetik hati nak join contest ni . yelah , lagipon tengok contest ni seronok :) oh ye contest ape tu ?

yeahh TAAAADAAAAAA   (bunyi drum) hik3



due date contest : 27 june 2012 

haa contest ni lah yang saye nak join tu ,contest yang dianjurkan oleh CIK BUBU LALOLA ni :D tapi tak tahu lah blog saye ni kawaii kee ?? hihi

tapi takpelah menang or kalah belakang punye cerite la . yang penting try ^__^
okey , adik2 , kakak2 , abang2 , makcik pakcik yang nak join contest ni , silekan tekan banner contest yang ciut miut tu yek ? ajak lah orang kampung join same .

syarat pernyertaan nye sgt simple n mudah okey ? takpayah nak terjun klcc pon .
  • Wajib follow blog Bubu 
  • Wajib like fanpage. Klik  di sini
  • Buat satu entri mengenai contest ini. Tajuk contest mestilah "Contest Blog Super Kawai by Bubu".
  • Tempekkan banner di entri dan linkkan ia ke entri contest .
  • Tag 3 orang bloggers dan makesure diaorang tahu.
  • Coment entri korang di post bubu.
  •  Lastly, makesure semua syarat ni korang ikut.
semuaa syarat di atas telah ku laksanakan :) tinggal yang ni je ! sesi tag mengetag .

insan yang bertuah plus comel comel ini  
done ! fuhh , oh ye , jom lah join contest ni sebab hadiah dye pon menarik taw . topup gituu , sape nak bagi korang topup free kan ?? :)
Pertama: RM30 topup
Kedua: RM15 topup
Ketiga: RM5 topup

ni nak bitaw ni , pastikan blog anda menepati piawaian yang tentera kat bawah ni , baru lah ade potensi nak menang :) haishh mintak2 lah blog saye ni pon camtu :D

 1- Blog mestilah kawai *means comel*
2- Blog mestilah ringan dan tak lambat loading.
 Tak guna kalau blog comel tapi loading lama gila.
3- Blog juga mesti kemas.
4- Lastly, entri yg awesome (Y)

okey , sampai sini sahaje lah ye , btw , gudluck ye guys , sape menang share topup , haha , byee assalamualaikum . adiooosss ~

2 komens here:

Bubu said...

Thanks sebab join. Boleh klik sini utk cari link anda :- http://ceritastoryepal.blogspot.com/2012/06/assalamualaikum-hi-gaiss.html

aliana azman said...

@Bubu
terime kasih =) okey dear